Oldalak

2010. augusztus 14., szombat

Pindurtábor 5. nap

Elérkezett az utolsó nap. A gyerkőcök halálosan fáradtak, a busz túlságosan lassú, és a zötykölődés szinte álomba ringatja az utazókat. Kunadacs még messze van, és mindenki nagyon várja az érkezést.

Amíg a levegő melegszik, horgászat vár az érdeklődőkre. A pecálás legvonzóbb momentuma pedig a sok izgőmozgó légylárva. Szinte mindenki választ magának egy "barátot", akit azután el lehet nevezni, és dajkálgatni naphosszat. És hogy ezekből a helyes kis "gumicukrokból" lesznek majd a visszataszító legyek? És hogy ezek képesek a sebesült állatokat húsig kimarni, és fertőzött sebeket okozni nekik? Fúj, és képtelenség! Nem, nem az. Vannak furcsa élőlények, akik hihetetlen dolgokra képesek.

Végre meleg van, és ki lehet próbálni a medencét!
Innentől nincs megállás. Ugrálni, úszni, fürdeni egészen estig- ennél jobb móka nem is lehetséges. Nem csoda, hogy hazafelé már jártányi erő sincs. Fárasztó hét van mögöttünk, melyhez gratulálok minden táborozónak. Érdeklődő, jókedvű társaság voltak, és remélem, sokáig emlékezni fognak a Pindurtáborra.
Jövőre várom vissza őket a Pindurba, vagy az Országjáróba, mely programokról oldalunkon fogunk hírt adni.



Végül néhány gyakorlati info a fotókról. A diavetítésre kattolva az album kinyílik, és jobbra fent található egy olyan opció, hogy "letöltés". Arra kattolva a kép menthető saját gépre, így megőrizhető bárki számára. Remélem, mindenki talál kedvére valót, mert igyekeztem minél több fotót készíteni a gyerekekről.




Nincsenek megjegyzések:

Régebbiek

Related Posts with Thumbnails