Oldalak

2009. június 24., szerda

Hamarosan indulunk! (Hasznos infók az Országjáróknak)

Euro 4-e motor, 340 Le motor, 12,9 m hosszú, dönthető szélesíthető ülések, kartámla, ülésenkénti bizonsági öv,

dvd lejátszó, 2 monitor, ülésenként olvasólámpa, légkondícionáló, Cd, mp3 lejátszó, USB csatlakozás,hűtő,tetőszellőző,dupla hővédő üvegezés,bőrbetétes fejtámla, 18,6 tonna össztömeg, 2,55 m széles, elektromos légrugózás, mikrofon


Kedves Országjárók!


Közeleg a nap, mikor végre elindulunk az 5 napos kalandra!
Remélem, mindannyian annyira várjátok, mint mi!

Ezen az oldalon folyamatosan követni tudjátok majd a napi tudnivalókat, valamint esténként felteszem az aznapi fotókat, és mindazt, amit együtt átélünk. Így a szüleitek is azonnal értesülhetnek mindenről, valamint a kérdéseiket feltehetik a postok alatt található megjegyzéseknél, ahol Ti is leírhatjátok a gondolataitokat.

Most pedig következzenek a legfontosabb tudnivalók (először is Tibi bácsi "naggyon komoly" modorában):


Minden reggel 8 órakor indulunk a Domus parkolóból. Beszállás 7: 30-tól 8 óráig. Kérünk benneteket, hogy a megkötött utazási szerződést a beszálláshoz hozzátok magatokkal.


2009. június 29. Első programunk: Pilis- Rám-szakadék

Program: 4 km-es gyalogtúra, érintve a Rám-szakadékot.

Feladatok az út során: Íjászat, Álcázás, Menedéképítés, Elsősegély-szimulációs gyakorlat, Víztisztítás, Tűzgyújtás.


- Hozzatok magatokkal: Esőkabátot, hideg élelmet, innivaló, váltócipőt (szandált, és túracipőt), valamint ruhát, plusz egy zoknit, zsebkendőt, WC-papírt, időjárásnak megfelelő ruházatot.

- Költőpénznek maximum ötszáz forintot.

- Telefon, fényképezőgép nem szükséges!!! Készítünk fényképeket, amelyek majd a honlapunkról letölthetőek vagy cd-n megvásárolhatóak lesznek (a CD lemez ára mindössze 300 FT lesz)!


A hazaérkezés időpontjáról mindennap sms-ben tájékoztatjuk a szülőket.


Nos, ehhez már nem is tennék hozzá semmi egyebet, szerintem minden lényeges benne van. Ami még nagyon fontos a LAJOSMIZSEI gyerkőcöknek:


Hétfőn reggel az autóbusz (igen, az a fentebbi fullos szuper) MEGÁLL a Kollégium parkolójában, így nektek elég negyed kilenc magasságában oda kimenni. Ugyanilyen lesz a szerdai nap. Sajna kedden, és csütörtökön ezt nem tudjuk biztosítani, mivel teljesen más irányba fogunk indulni, így összefogásra lesz szükség, hogy mindenki bejusson a Domushoz, Kecskemétre. Szeretnék elsőként egy helyet felajánlani a saját autómban valakinek.


Az animátorok:



Jaj, nem! Szóval az animátorok:




Angéla néni: 0670-427-7584


(A kép csalóka, és senki nem ismer fel róla. A hajam rövid és fehér, a napszemüvegem pedig elveszett)





Tibi bácsi: 0670-376-4481


(A kép alapján jól felismerhető)





Ha netán valami még így is kimaradt a hosszas betűfolyamból, akkor kérdezzetek bátran, figyeljük az oldalt, és igyekszünk mihamarabb válaszolni. Természetesen a telefonszámok is élnek... és mi is élünk.

Nos, számoljuk együtt az órákat, fohászkodjunk jó időért, és találkozzunk hétfőn reggel a Domusnál (kivéve a lajosmizsei felszállókat)!


Megjegyzem, júliusban a kistesóknak indítunk táborokat, ahová szeretettel várjuk a nyaralni vágyó ovisokat, és kisiskolásokat. A linkre kattintva a teljes tábori program megtekinthető:


Pindurtábor az aprónépnek...



Nincsenek megjegyzések:

Régebbiek

Related Posts with Thumbnails